Informare contacți Spitalul Judetean

Informare contacți Spitalul Judetean post thumbnail
0 Comments

Medicii din cadrul DSP Vrancea, membri ai CA de la Spitalul Județean, nu se încadrează în categoria contacților apropiați ai fostului manager al Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” Focșani

În mediul online circulă informația potrivit căreia col. dr. Alexandru Keresztes, care a fost la comanda Spitalului Judeţean „Sf. Pantelimon” din Focşani timp de 26 de zile, ar fi suspect de infecţie cu COVID-19. Cât a condus unitatea spitalicească din Focșani, managerul interimar a avut întâlniri de lucru și cu medici din cadrul DSP Vrancea, cum ar fi cele din cadrul ședințelor de Consiliu de Administrație.
Pentru a elimina orice suspiciune asupra infectării cu COVID-19 medicilor care au fost în proximitatea col. dr. Alexandru Keresztes, DSP Vrancea face precizarea că a dispus demararea anchetei epidemiologice pentru identificarea tuturor contacților cazurilor confirmate. Cât privește membrii Consiliului de Administrație, aceștia nu se încadrează în contacți apropiați, conform Metodologiei de supraveghere SARS-COV2 deoarece au purtat măști chirurgicale și au respectat distanța socială, fiind la mai mult de 2 metri unul față de celălalt.

Categories: