Buletin informativ 23 iunie 2020

Buletin informativ 23 iunie 2020 post thumbnail
0 Comments

În județul  Vrancea, în data de 23 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică 1037 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. În carantină instituționalizată se află 7 persoane. La aceștia, pe toată durata carantinării, IPJ și IJJ organizează în comun dispozitive specifice pentru verificare.

În spitalele de la Focșani și Adjud se află internați 183 de pacienți, dintre care 5 la secția ATI, 2 la Spitalul Județean de Urgență Sf Pantelimon  și 3 la Adjud. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 526.

Totodată,  DSP Vrancea a efectuat  14  misiuni cu  participarea unui  numar de  23 cadre  medicale, 4 mijloace de transport si 4 soferi:

3 misiuni cu 7 cadre medicale si 3 mijloace transport, 3 soferi pentru recoltare probe biologice COVID  si distribuire vaccinuri;

1 misiune cu 2 cadre medicale pentru inregistrarea rezultatelor la testele COVID pe platforma CORONA FORMS;

4 misiuni cu 4 cadre medicale pentru codificarea probelor recoltate la cazurile suspecte COVID

2 misiuni cu 1 cadru, 1 mijloc auto si 1 sofer,  pentru asigurarea meselor in centrul de carantina

2 misiuni cu 6 cadre medicale pentru completarea chestionarelor in vederea izolarii persoanelor venite din zone cu risc;

1 misiune cu 2 cadre medicale pentru instruirea personalului SAJ in vederea recolatarii de probe biologice la domiciliul pacientilor pozitivi;-1 misiune cu 1 cadru  medical desfasutata la nivelul Centrului de Permanenta  D.S.P VN ( Completare chestionare in vederea izolarii persoanelor sosite din strainatate – zona galbena si totodata  preluarea apelurilor telefonice).

Ultima actualizare la

Categories: