Buletin informativ 8 iulie 2020

Buletin informativ 8 iulie 2020 post thumbnail
0 Comments

În județul Vrancea, în data de 08 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și izolare după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Curții Constituționale privind neconstituționalitatea unor măsuri împotriva pandemiei.
În spitalele de la Focșani și Adjud se află internați 85 de pacienți, dintre care 7 la secția ATI, 5 la Focșani și 2 la Adjud. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 729, iar a persoanelor decedate la 70. Direcția de Sănătate Publică Vrancea a efectuat până acum 8496 de teste, fiind depistate 1166 de persoane pozitive.
Totodată, DSP Vrancea a efectuat 6 misiuni cu participarea unui numar de 14 cadre medicale, 3 mijloace auto și 1 șoferi astfel :
– 1 misiune cu 2 cadre medicale desfasutata la nivelul Centrului de Permanenta D.S.P VN (Completare chestionare si preluarea apelurilor telefonice)
-1 misiune cu 2 cadre medicale si 1 mijloc de transport (1 conducator auto ) pentru recoltarea probelor biologice la domiciliu contactilor
– 1 misiune cu 4 cadre medicale desfasurata la nivelul Centrului de Permanenta D.S.P VN (Completarea chestionarelor persoanelor pozitive si preluarea apelurilor telefonice).
-2 misiuni cu 4 cadre medicale pentru recoltarea probelor biologice cu 2 mijloace de transport
-1 misiune cu 2 cadre medicale privind controlul magazinelor din orasul Focsani.

Ultima actualizare la

Categories: