Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,40 la mia de locuitori

Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,40 la mia de locuitori post thumbnail
0 Comments

Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării cu COVID-19 în județ, valabile pentru ziua de 17 februarie 2021. Rata de infectare pentru Vrancea are valoarea de 0,40‰, în creștere.

În cele două municipii ale județului, valorile ratei de infectare sunt: Focșani – 0,36 în scădere, Adjud – 0,30 în scădere.

Localități cu rate de infectare peste 1‰: Andreiașu de Jos – 1,15 în stagnare, Câmpuri – 1,36 în stagnare, Ciorăști – 1,79 în creștere, Nănești – 1,79 în scădere, Nistorești – 1,46 în stagnare, Soveja – 1,42 în stagnare, Țifești – 1,58 în scădere.

Localitățile cu rate de infectare 0: Bârsești, Bălești, Boghești, Bolotești, Broșteni, Cârligele, Chiojdeni, Corbița, Cotești, Dumbrăveni, Dumitrești, Fitionești, Gologanu, Gura Caliței, Jitia, Milcovul, Năruja, Negrilești, Nereju, Obrejița, Paltin, Păulești, Păunești, Poiana Cristei, Popești, Răcoasa, Reghiu, Sihlea, Sl. Ciorăști, Spulber, Străoane, Tănăsoaia, Urechești, Valea Sării, Vintileasca, Vrâncioaia. DSP Vrancea recomandă cetățenilor să adopte în continuare o atitudine responsabilă, pentru asigurarea protecției proprii și a celor din jur. Pe lângă măsurile luate de autorități, atitudinea fiecărui cetățean față de regulile de prevenire a infecției rămâne cea mai eficientă modalitate de combatere a pandemiei și una dintre șansele de a evita impunerea de măsuri cu caracter mai restrictiv. Atenţie! Doar purtatul măştii nu este suficient pentru a vă proteja de SARS CoV2. Spălaţi-vă mâinile cu apă şi săpun ori de câte ori este nevoie şi folosiţi un dezinfectant atunci când nu vă puteţi spăla pe mâini.

Last Updated on 17/02/2021 by Stanciu Silviu

Categories: