Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,43 la mia de locuitori

Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,43 la mia de locuitori post thumbnail
0 Comments

Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării cu COVID-19 în județ, valabile pentru ziua de 20 februarie 2021. Rata de infectare pentru Vrancea are valoarea de 0,43‰, în scădere.

În cele două municipii ale județului, valorile ratei de infectare sunt: Focșani – 0,40 în creștere, Adjud – 0,30 în stagnare.

Localități cu rate de infectare peste 1‰: Nănești – 3,13 în stagnare, Câmpineanca – 1,37 în creștere, Ciorăști – 1,79 în stagnare, Garoafa – 1,44 în stagnare, Ploscuțeni – 1,24 în stagnare, Soveja – 1,90 în stagnare, Țifești – 1,58 în scădere, Vulturu – 1,06 în scădere.

Localitățile cu rate de infectare 0: Bârsești, Bălești, Bolotești, Broșteni, Cârligele, Chiojdeni, Corbița, Dumbrăveni, Fitionești, Gologanu, Gura Caliței, Jitia, Milcovul, Movilița, Năruja, Negrilești, Nereju, Nistorești, Obrejița, Paltin, Păulești, Păunești, Poiana Cristei, Popești, Reghiu, Sl. Ciorăști, Urechești, Valea Sării, Vintileasca.

DSP Vrancea recomandă cetățenilor să adopte în continuare o atitudine responsabilă, pentru asigurarea protecției proprii și a celor din jur. Pe lângă măsurile luate de autorități, atitudinea fiecărui cetățean față de regulile de prevenire a infecției rămâne cea mai eficientă modalitate de combatere a pandemiei și una dintre șansele de a evita impunerea de măsuri cu caracter mai restrictiv.

Last Updated on 20/02/2021 by Stanciu Silviu

Categories: