Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,40 la mia de locuitori

Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,40 la mia de locuitori post thumbnail
0 Comments

Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării cu COVID-19 în județ, valabile pentru ziua de 22 februarie 2021. Rata de infectare pentru Vrancea are valoarea de 0,40‰, în scădere.

În cele două municipii ale județului, valorile ratei de infectare sunt: Focșani – 0,42 în scădere, Adjud – 0,25 în stagnare.

Localități cu rate de infectare peste 1‰: Nănești – 3,58 în stagnare, Câmpineanca – 1,37 în stagnare, Ciorăști – 1,08 în scădere, Garoafa – 1,44 în stagnare, Soveja – 1,90 în stagnare, Țifești – 1,58 în scădere.

Localitățile cu rate de infectare 0: Bârsești, Bălești, Bolotești, Broșteni, Cârligele, Chiojdeni, Corbița, Dumbrăveni, Fitionești, Gologanu, Gura Caliței, Jitia, Milcovul, Movilița, Năruja, Negrilești, Nereju, Nistorești, Obrejița, Odobești, Paltin, Păulești, Păunești, Poiana Cristei, Popești, Reghiu, Sl. Ciorăști, Tătăranu, Urechești, Valea Sării, Vintileasca.

RESPECTAȚI regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și LIMITAȚI, la maximum, orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!

EVITAȚI zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct/interacțiune cu un număr mare de persoane de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere, locuri de joacă!

RESPECTAȚI cu strictețe regulile de igienă personală, recomandate de autorități pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei apropiați!

PURTAȚI MASCA de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!

Last Updated on 22/02/2021 by Stanciu Silviu

Categories: