Adresa scoli
Scris de Administrator   
Marţi, 23 Februarie 2010
  Actiune tematica de control in unitatile de invatamant din judetul Vrancea cf. adresei MS NR.54193/13.09.2010.In judetul Vrancea au fost controlate 58 unitati de invatamant, 14 in mediul urban si 44 in mediul rural.Principalele probleme depistate sunt:

 

  1. Localul unitatii este necorespunzator, necesitind reabilitare la Scoala si Gradinita Novacesti, Scoala Viisoara si Gradinita nr.2 Adjud.

  2. Lipsa teren de joaca pentru copii la Gradinita nr.2 Adjud.

  3. Lipsa apei potabile curente la scolile din Haret, Calimanesti, Ploscuteni, Boghesti si Adjudul-Vechi sau apa nepotabila folosita doar pentru igiena mainilor la Scoala Corbita si Scoala Tanasoaia.

  4. Grupuri sanitare exterioare fara apa curenta la unitatile de invatamint din Racoasa, Varnita, Poiana, Dragosloveni, Candesti, Dumbraveni, Haret, Urechesti, Sarbi, Homocea, Ploscuteni, Corbita, Boghesti, Tanasoaia, Adjudul-Vechi.

  5. Lipsa materialelor pentru igiena mainilor la unitatile de invatamint din Padureni, Haret, Calimanesti, Virtescoiu.

  6. Lipsa incalzire - calorifere inca nemontate la Scoala Corbita.

  7. Lipsa personal pentru efectuarea curateniei la Scoala Padureni, iar la marea majoritate a unitatilor mici din mediul rural acest personal este cu 1/4 sau 1/2 norma neputand asigura corespunzator intretinerea curateniei .

  8. Personalul angajat nu a efectuat controlul medical periodic la unitatile de invatamint din Poiana, Golesti, Dragosloveni, Candesti.

  9. Personalul de ingrijire nu a efectuat cursul de insusire a notiunilor fundamentale de igiena la unitatile de invatamint din Poiana, Golesti, Dragosloveni, Candesti, Urechesti, Sarbi, Tifesti, Virtescoiu, Homocea, Ploscuteni, Corbita, Boghesti, Tanasoaia, Adjudul-Vechi.

  10. Unitatile de invatamint din Urechesti, Paunesti, Surlea, Bostanesti, Virtescoiu, Focsani-sc.1 si 8 nu au contracte de dezinsectie-deratizare.

  Ca urmare a neconformitatilor de mai sus, din cele 58 unitati controlate, 15 au ASF, 2 au ASF cu plan de conformare si 41 nu au ASF. Toate neconformitatile mentionate mai sus sunt motivate de catre conducerile unitatilor de invatamint ca fiind datorate lipsei fondurilor alocate de la primarii, motiv pentru care am aplicat  30 avertismente fara a da si sanctiuni contraventionale.

 

DIRECTOR EXECUTIV,                                    PT. INSPECTOR SEF

DR.GRAUR CATALIN                                   DR.STOENOIU MIRCEA


red/dact:DR.BS

 

>>Vedeti aici documentele oficiale Adresa scoli si Macheta scoli

Ultima actualizare ( Luni, 15 Septembrie 2014 )
 

Ziua Mondiala a Sanatatii

comunicat_23.11.2009_-_ah1n1.jpgIn fiecare an, pe data de 7 aprilie cand este celebrata Ziua Mondiala a Sanatatii, Organizatia Mondiala a Sanatatii lanseaza spre dezbatere institutiilor specializate si societatii civile in ansamblul ei cate o tema considerata majora pentru sanatatea publica, pentru comunitatile umane
Citeşte mai departe...
 
 

Sondaj

Cum apreciati activitatea DSP Vrancea?
 

TEL. VERDE


Ministerul Sănătăţii   
0800 800 187
CNAS 0800 800 950
  COV19 0800 800 358 
 

Depistarea precoce a cancerului de col uterin

Calitatea apei in Vrancea

calitatea_apei.jpg
  .:  A fost publicat Raportul privind calitatea apei produsă şi distribuită în jud. Vrancea în anul 2019.
Citeşte mai departe...
 

Ghid

  Ghid privind documentele care se depun la direcţiile de sănătate publică, precum şi a documentelor emise de Ministerul Sănătăţii care pot fi eliberate prin direcţiile de sănătate publică...
Citeşte mai departe...
 

Apel 112

Apel 112 Aplicația de telefonie mobila Apel 112 
 GOOGLE PLAY
 APP STORE  
DSU Aplicația de telefonie mobilă DSU
 GOOGLE PLAY   
 APP STORE  

 

Boala diareica acuta

Virusul West Nile

  comunicat_24.11.2009_-_ah1n1.jpgInfectarea cu virusul West Nile se produce prin intepatura de tantar si nu se transmite de la om la om. In 1996, tara noastra a avut de infruntat prima epidemie cu
Citeşte mai departe...
 

Informare gripa

www.insp.gov.roGripa
 

SIPOCA 35

 

Cine e online

Avem 8 vizitatori online