Apel la rațiune: Medicii împotriva dezinformării

Home >> Uncategorized>> Apel la rațiune: Medicii împotriva dezinformării
Apel la rațiune: Medicii împotriva dezinformării post thumbnail

Medicii Cristian Apetrei, profesor de Boli Infecţioase şi Microbiologie la Universitatea din Pittsburgh, şi Liviu Segall, medic primar medicină internă şi nefrologie, lansează o campanie intitulată “Apel la rațiune. Medicii împotriva dezinformării”.

Cei doi medici spun că în ultimul an, în timpul pandemiei de COVID-19, au apărut, mai ales în mediul online, numeroase teorii „negaţioniste, conspiraţioniste şi pseudoştiinţifice” care susţin că virusul ar fi fost creat în laborator, că ar fi o boală uşoară, că vaccinurile pot duce la boli mult mai grave sau că transformă ADN-ul. Cei doi medicii, autori ai apelului, invită întreaga comunitate medicală să susţină acest demers.

APEL LA RAŢIUNE

Medicii împotriva dezinformării

În ultimul an, în legătură cu pandemia de COVID-19 au apărut şi proliferat – mai ales în media online – numeroase teorii negaţioniste, conspiraţioniste şi pseudoştiinţifice, care susţin, în principal, că:

  • Virusul SARS-CoV-2 a fost creat în laborator, cu scopul controlului şi subjugării populaţiei de către o elită mondială ocultă, cu concursul unor autorităţi slabe şi al unor instituţii naţionale şi transnaţionale corupte şi avide de putere. Astfel, pandemia de COVID-19 nu e decât o uriaşă înscenare, o „cacealma”, plănuită şi anunţată (sic!) cu mulţi ani în urmă („Plandemie”) şi folosită acum ca pretext pentru instaurarea dominaţiei lumii de către această „ocultă” (aşa-zisa „Nouă Ordine Mondială” sau „Marea Resetare”);
  • COVID-19 este o boală uşoară, inofensivă, o simplă „răceală” sau „un fel de gripă”, care fie că nu ucide pe nimeni (dat fiind că în 2020 nu s-ar fi raportat nicăieri în lume – pretind conspiraţioniştii – vreun exces de mortalitate comparativ cu anii precedenţi!), fie ucide doar un număr mic, aproape insignifiant, de persoane cu comorbidităţi grave, care ar fi murit curând, oricum, din cauza acestor comorbidităţi. O mare parte dintre aceste persoane – se spune – decedează de fapt „cu COVID, dar nu de COVID”. În plus, se foloseşte întotdeauna ca argument al inocuităţii COVID-19 rata fatalităţii (<1%), ignorându-se voit numărul absolut de decese (>3 milioane pe plan mondial, până în prezent!), precum şi alte consecinţe nefaste ale bolii (spitalizări, suferinţe, complicaţii, sechele).
  • Prin urmare, această „răceală” nu justifică severitatea măsurilor restrictive impuse populaţiei. Aceste măsuri sunt privite ca arbitrare, abuzive şi criminale, reprezentând de fapt un experiment social menit să ne testeze toleranţa faţă de îngrădirea drepturilor şi libertăţilor şi, deci, obedienţa faţă de putere. (De exemplu, masca nu ar avea niciun rol protector antiinfecţios dovedit, obligativitatea purtării sale având în realitate scopul de a împiedica oamenii să socializeze şi să protesteze, fiind echivalentă, aşadar, cu o „botniţă”);
  • Pentru a induce panică şi a convinge populaţia să se supună restricţiilor, presa „aservită ocultei” fabrică şi difuzează reportaje trucate despre cazuri grave şi victime inexistente. Numărul deceselor de COVID-19 este, de asemenea, artificial crescut prin diagnostice, certificate de deces şi raportări false sau exagerate. Mai mult, în acelaşi scop, oamenii sunt pur şi simplu ucişi cu premeditare, prin radiaţii 5G, „gazare” cu oxigen, medicamente nocive şi, mai ales, prin vaccinare;
  •  Vaccinurile – singura soluţie reală, sine qua non, de care dispunem în realitate pentru controlul pandemiei – sunt tratate cu scepticism, temute, blamate, chiar demonizate; sunt prezentate fie ca „tunuri” date de o industrie farmaceutică lipsită de scrupule, preocupată de înavuţire cu orice preţ şi nepăsătoare faţă de sănătatea oamenilor, fie ca vehicule pentru microcipuri capabile să ne citească şi să ne controleze gândurile, fie ca „dispozitive medicale” care nu conferă nici un fel de protecţie faţă de infecţia cu SARS-CoV-2, în schimb ne pot îmbolnăvi de leucemie, cancer, boli autoimune etc, ori ne alterează ADN-ul, transformându-ne astfel în primate inferioare, uşor de controlat şi manipulat.

Aceste teorii sunt false, absurde şi profund toxice. Ele nu reprezintă altceva decât pure speculaţii sau/şi interpretări fantasmagorice ale unor fapte (adesea trunchiate), fără nici o bază solidă, logică şi ştiinţifică. Ideile vehiculate de conspiraţionişti sunt contrazise de vasta majoritate a medicilor şi oamenilor de ştiinţă din întreaga lume, în primul rând a specialiştilor în boli infecţioase, epidemiologie, sănătate publică, virusologie, imunologie, biologie celulară şi moleculară. Argumentaţia acestor experţi este susţinută de cele peste 125.000 de studii legate de SARS-Cov-2 şi COVID-19, publicate în 2020, cât şi de sutele de mii de alte articole dintr-o sferă conexă mai largă, publicate în literatura medicală în ultimii 30 de ani!

Teoriile conspiraţioniste sunt lansate şi propagate pe diverse canale de persoane şi grupuri (reprezentând politicieni, oameni de afaceri, jurnalişti, „activişti sociali” ad-hoc, avocaţi, preoţi etc) motivate de interese egoiste. Ele se folosesc de averea, puterea şi influenţa pe care le au în societate pentru a-şi promova ideologia. Utilizând discursuri deşănţat demagogice şi populiste, în numele apărării libertăţii, suveranităţii şi „valorilor tradiţionale ale poporului”, aceşti indivizi susţin anularea completă a măsurilor antiepidemice, precum distanţarea fizică sau purtarea măştii, şi predică imunizarea naturală („de turmă”) în detrimentul imunizării prin vaccinare. În plus, ei incită adesea la ură, dezbinare, xenofobie, nerespectarea legii, revolte sociale şi încălcarea dreptului la viaţă şi sănătate al celor mai vulnerabili dintre noi, contribuind astfel la erodarea continuă a fibrei sociale şi a încrederii populaţiei în autorităţile guvernamentale şi medicale. Consecinţa acţiunilor lor este respingerea vaccinării şi a măsurilor de igienă de către o parte a populaţiei, având ca rezultat subminarea eforturilor de combatere a pandemiei, prelungirea crizelor din toate domeniile, producerea de noi şi noi victime şi, în general, întârzierea revenirii societăţii la normalitate.

O trecere în revistă a acestei galerii de personaje duce inevitabil la observaţia deconcertantă şi dureroasă că în falanga de propagandişti ai dezinformării şi manipulării s-au înrolat şi unii medici. Cu siguranţă, orice cetăţean (inclusiv un medic) are dreptul la opinii personale, partizanate politice, participare la dezbateri, proteste şi chiar contestarea diverselor decizii ale autorităţilor guvernamentale. Aceste drepturi sunt legitime şi benefice în orice societate democratică. Dar în ştiinţă, spre deosebire de politică, nu toate opiniile sunt valide şi egale! Cele care contează cu adevărat sunt opiniile informate şi consensuale ale experţilor şi nu cele izolate, neinformate sau răuvoitoare ale unor „părerologi”. Contestarea unor decizii politice este, deci, firească, atâta timp cât nu recurge la argumente eronate din punct de vedere logic sau ştiinţific.

Colportarea de alegaţii fără o bază medicală solidă, ignorarea rezultatelor studiilor clinice şi biologice, punerea la îndoială sau negarea principiilor elementare de epidemiologie şi sănătate publică – de mult validate de comunitatea ştiinţifică mondială – sunt inacceptabile, mai ales în contextul unei crize ca cea pe care o trăim şi cu atât mai mult atunci când vin din partea unor medici. În aceste momente, abdicarea medicilor de la responsabilitatea şi misiunea lor de ocrotitori ai sănătăţii, de educatori şi de oameni de ştiinţă este gravă şi impardonabilă.

Trădându-şi pacienţii şi breasla, maeştrii şi ucenicii, şi chiar propriile idealuri din tinereţe, ei au devenit nişte simpli posesori de diplome – bucăţi de hârtie, rămase şi ele doar „forme fără fond”, care nu le mai pot conferi decât cel mult o falsă autoritate profesională în ochii oamenilor simpli şi naivi.

Concomitent cu răspândirea dezinformării, aceşti medici îşi acuză colegii de bună credinţă exact de abjecţiile pe care ei înşişi le comit, erodând astfel încrederea generală în medici şi în medicină a unei populaţii şi aşa confuze şi frustrate, cu consecinţe grave, incalculabile, nu doar imediate, ci şi pe termen lung. Medicii au ajuns astfel să fie aproape in corpore identificaţi şi blamaţi drept agenţi ai implementării „plandemiei”, duşmani ai poporului, iude, indivizi dezumanizaţi, corupţi şi fără conştiinţă, colaboraţionişti ai guvernelor opresive şi criminale. Ei sunt – în viziunea conspiraţioniştilor – cei care îi mint pe cetăţeni, dictează alături de politicieni îngrădirea drepturilor şi libertăţilor civile (instituind aşa-zisa „dictatură politico-medicală”), silesc oamenii să poarte „botniţă”, îi închid şi îi torturează în spitale, îi otrăvesc cu medicamente toxice, îi gazează, îi ucid, le falsifică diagnosticele, refuză să le dea tratamentele cu adevărat eficace (pe care ei le cunosc, desigur, dar le ţin la secret, pentru că sunt ieftine şi, deci, neprofitabile), profanează cadavre, dar interzic necropsiile (ca să nu se descopere „adevărul”), obligă oamenii să se vaccineze cu „dispozitivele medicale” ucigaşe („crima perfectă!”), sunt plătiţi de industria farmaceutică şi de guverne la bucată caz/deces COVID raportat ş.a.m.d.

Din păcate, aceste teorii capătă din ce in ce mai multă aderenţă şi influenţă, inclusiv în rândurile unor cetăţeni mai educaţi, deoarece, ca orice fel de propagandă populistă, ele urmăresc (şi adesea reuşesc) să speculeze şi să stimuleze anumite slăbiciuni sau reacţii psihice afective (ura, invidia, frustrările, egoismul, frica, neasumarea propriilor erori etc) sau/şi cognitive (stereotipurile, prejudecăţile, bias-urile, ignoranţa ştiinţifică, autosuficienţa, ideaţia paranoidă etc), precum şi ideologiile bazate pe xenofobie, naţionalism extremist, antiglobalism, fundamentalism religios, neîncredere în autorităţi şi elite (inclusiv ştiinţifice) etichetate drept „neomarxiste” sau „progresiste”. Indiferent de natura lor, elementul comun al acestor mecanisme psihologice şi ideologice este iraţionalitatea – situarea lor undeva în afara gândirii critice, nuanţate, argumentate, echilibrate, judicioase, oneste şi obiective. Dezinformarea şi manipularea funcţionează şi pentru că ele cad pe terenul fertil reprezentat de stresul şi epuizarea fireşti cauzate de restricţiile prelungite şi de crizele reale – medicale, economice, politice, sociale, culturale, morale, religioase – datorate atât pandemiei în sine, cât şi greşelilor comise de cei implicaţi în gestionarea acesteia.

În faţa acestor probleme grave, instituţiile şi organismele medicale de elită ale ţării (precum Universităţile de Medicină şi Farmacie, Academia de Ştiinţe Medicale şi Societăţile ştiinţifice ale specialiştilor) au optat până în prezent în mare măsură pentru neutralitate, tăcere şi pasivitate. Această atitudine a fost justificată până la un punct prin argumentul că dezbaterea teoriilor conspiraţioniste ar presupune de fapt legitimarea lor, în timp ce ignorarea acestor teorii şi a celor care le promovează va duce la stingerea de la sine a curentului, prin confruntarea cu evoluţia evenimentelor în viaţa reală şi acumularea de noi date şi dovezi furnizate de cercetători. Dar acest lucru nu s-a întâmplat – ba, dimpotrivă, mişcarea conspiraţionistă şi anti-ştiinţifică a luat amploare. Suntem acum într-un punct de inflexiune al pandemiei, dar şi al „infodemiei” de „fake news”, în care numărul mare al persoanelor care refuză vaccinarea riscă să pericliteze obiectivul acestei acţiuni. Numărul celor care îşi autoadministrează tratamente empirice, bazate pe „medicamente-miracol” nevalidate în studii clinice, pe „leacuri” tradiţionale, fitoterapie, produse homeopatice, terapii naturiste, suplimente nutritive etc, promovate pe reţele sociale sau în mass-media, este în creştere. În fine, accesul în poziţii cheie al conspiraţioniştilor şi populiştilor conferă un plus de forţă şi aparentă legitimitate acestor idei.

Este de datoria noastră, a tuturor medicilor de bună credinţă, să acţionăm pentru stoparea pandemiei, să condamnăm şi să combatem prin toate mijloacele ideile şi teoriile false şi nocive şi să ne delimităm categoric, expressis verbis, de toţi cei care le emit şi le propagă. Această datorie ne revine în dubla noastră calitate: de medici – care ne-am asumat prin jurământul hipocratic obligaţia morală de a căuta întotdeauna să promovăm şi să asigurăm sănătatea oamenilor – şi de cetăţeni responsabili, implicaţi în problemele importante ale ţării şi lumii in care trăim.

Avem, în egală măsură, obligaţia de a apăra şi întări prestigiul nobilei noastre profesii şi de a reda populaţiei încrederea în medici şi în medicină, care sunt esenţiale atât pe termen scurt şi mediu – pentru a învinge pandemia, cât şi pe termen lung – pentru menţinerea bunăstării fizice, psihice şi sociale a cetăţenilor. Medicii şi celelalte cadre medicale au fost şi sunt în prima linie a frontului de mai bine de un an şi, în condiţii grele şi cu risc, au contribuit în mod esenţial la limitarea dezastrului pandemic potenţial. De aceea, nu putem accepta ca, din pricina unor propagandişti ai minciunii şi ai urii, să fim blamaţi pentru toate relele provocate de pandemie, reale sau imaginare, într-un sistem sanitar deja grav bolnav de decenii!

Îi invităm, deci, pe toţi colegii noştri să ni se alăture, atât individual, cât şi instituţional (societăţi şi organizaţii profesionale, UMF-uri, spitale etc) în acest exerciţiu de solidaritate de breaslă. A venit momentul să ne angajăm împreună în lupta pentru un scop comun, mai important decât ambiţiile personale şi preocupările noastre cotidiene; să acţionăm pentru a respinge hotărât atacurile mârşave la adresa noastră, pentru a combate mesajele toxice ale conspiraţioniştilor, populiştilor şi impostorilor, pentru a restabili încrederea oamenilor în ştiinţă şi în experţi. Trebuie să fim mai uniţi, mai vocali, mai curajoşi şi mai implicaţi şi să ne concentrăm forţele pentru a depăşi cu toţii această pandemie. Nu în ultimul rând, trebuie să nu uităm că e imperios necesar să pregătim un viitor postpandemic, în care ţara noastră să aibă un sistem medical cu mult mai bun şi mai performant decât cel actual.

Prof. Cristian Apetrei

Division of Infectious Diseases, School of Medicine, Department of Infectious Diseases and Microbiology, Graduate School of Public Health, University of Pittsburgh, Pittsburgh PA, USA

Dr. Liviu Segall

Medic primar medicină internă şi nefrologie, Nefrocare MS, Iaşi.

Last Updated on 13/05/2021 by Stanciu Silviu

Categories:
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,55 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,57 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,64 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,75 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,77 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,81 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Luna Națională a informării despre Bolile transmisibile (BT): HIV/SIDA, Tuberculoza (TB) și HEPATITA
Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Vrancea, în colaborare cu medicii de familie, medicii specialiști,
Pregătirea și utilizarea testelor antigen pe bază de salivă
Ghid video despre pregătirea și utilizarea testelor antigen pe bază de salivă. Materialul video poate
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,96 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Programul centrelor de vaccinare din județul Vrancea, pentru zilele de 29 – 30 noiembrie și 1 decembrie 2021
– Centru de vaccinare „Sala de Sport Odobești” – program 8.00 – 20.00; – Centru
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,15 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,30 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Program lab. biologie moleculară
În perioada 29.11-01.12.2021, laboratorul DSP Vrancea va funcționa după orarul: 7.30-19.30 Pentru urgențe medicale ,
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,36 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,49 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,76 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 2,00 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 2,15 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 369 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 2,49 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 2,59 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 2,78 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 3,04 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 3,35 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 3,62 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 348 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 3,87 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Din 11 noiembrie 2021, punct la vaccinare la FUNSHOP RETAIL PARK
Instituția Prefectului județului Vrancea, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Vrancea, Primăria Suraia, în colaborare
Centru de vaccinare operațional, la Dedeman Focșani
În urma discuțiilor avute între prefectul județului Vrancea, Gheorghiță Berbece, împreună cu directorul executiv al
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,08 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,33 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,59 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,71 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
CAMPANIA “Produsele din tutun încălzit și țigările electronice, mai puțin dăunătoare?”
18 noiembrie 2021 – ZIUA NAŢIONALĂ FĂRĂ TUTUN În fiecare an,  în a treia joi
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,93 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 5,19 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Cum descarc certificatul verde COVID-19?
Video-tutorial cu descrierea detaliată a fiecărei situații care conduce la obținerea certificatului verde.Sinopsis: pentru a
Vaccinul Comirnaty (Pfizer BioNTech), termen de valabilitate extins
Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a informat, încă de
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 5,23 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 5,13 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 5,19 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 5,32 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 5,40 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 5,41 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 393 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 5,39 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 5,33 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 5,26 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 25 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 25 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 5,08 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,87 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,90 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 22 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 22 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,74 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 503 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 21 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 21 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,62 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 20 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 20 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,41 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 19 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 19 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,44 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 18 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 18 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,35 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,25 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,18 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,09 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 381 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Programul centrelor de vaccinare din județul Vrancea
– Centru de vaccinare „Sala de Sport Odobești” – program L – V, 8.00 –
Cum să scădeți riscurile de infectare cu COVID-19 la școală
Last Updated on 15/10/2021 by Stanciu Silviu
DSP Vrancea, la ședința grupului operativ ”COVID-19”
Joi, 14 octombrie 2021, a fost întrunit Grupul Tehnic Suport ”COVID-19”, ședință de lucru condusă
Certificate rezidențiat
A N U N Ț în atenția candidaților la concursul de rezidențiat pe loc și
Buletin informativ 14 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 14 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 4,00 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 13 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 13 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 3,94 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea, într-o nouă ședință de mediatizare a campaniei de vaccinare
Marți, 12 octombrie 2021, a avut loc o nouă ședință având ca tematică importanța mediatizării
Buletin informativ 12 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 12 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 3,83 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea, într-o ședință de mediatizare a campaniei de vaccinare cu asistenți sociali, comunitari și mediatori școlari
Luni, 11 octombrie 2021, a avut loc o ședință, convocată de prefectul județului, Gheorghiță Berbece,
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 3,72 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 3,60 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea, la videoconferința de la Prefectura Vrancea
Sâmbătă, 9 octombrie 2021, a avut la sediul Prefecturii Vrancea, o videoconferință condusă de ministrul
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 3,39 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 8 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 8 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 3,26 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 481 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 7 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 7 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Campanie națională de informare despre efectele nutriției/alimentației
Direcţia de Sănătate Publică Vrancea, în parteneriat cu ISJ, medicii de familie, medicii nutriționiști, gastroenterologi, 
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 2,95 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 6 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 6 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 2,88 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 5 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 5 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 2,71 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 4 octombrie 2021
În județul Vrancea, în data de 4 octombrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 2,54 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 2,42 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 2,25 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 548 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 2,10 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,90 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,83 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,77 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,65 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,49 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,38 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 531 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,31 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Conducerea DSP Vrancea, la o nouă ședință de lucru privind combaterea pandemiei
Directorul DSP Vrancea, dr. Cătălin Bunghez, a participat miercuri, 22 septembrie 2021, la ședința de
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,25 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,19 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,08 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 17 septembrie 2021
În județul Vrancea, în data de 17 septembrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,88 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 514 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 16 septembrie 2021
În județul Vrancea, în data de 16 septembrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,82 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 15 septembrie 2021
În județul Vrancea, în data de 15 septembrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,75 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea, la ședința de reevaluare a școlilor din județ
Directorul executiv al DSP Vrancea, dr. Cătălin Bunghez, a fost prezent, marți, 14 septembrie, la
Buletin informativ 14 septembrie 2021
În județul Vrancea, în data de 14 septembrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,73 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,70 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,65 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,64 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 10 septembrie 2021
În județul Vrancea, în data de 10 septembrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,59 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 648 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
DSP Vrancea, prezentă la Soveja, cu ocazia înființării unor centre de formare profesională și recuperare medicală
Directorul executiv al DSP Vrancea, dr. Cătălin Bunghez, a fost prezent joi, 9 septembrie 2021,
Buletin informativ 9 septembrie 2021
În județul Vrancea, în data de 9 septembrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,52 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 8 septembrie 2021
În județul Vrancea, în data de 8 septembrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,48 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 7 septembrie 2021
În județul Vrancea, în data de 7 septembrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,43 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 6 septembrie 2021
În județul Vrancea, în data de 6 septembrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,41 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,37 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,32 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea, la ședința Grupului tehnic “Operativ Covid-19”
Conducerea DSP Vrancea, prin directorul executiv dr. Cătălin Bunghez și medicul șef epidemiolog dr. Janina
Buletin informativ 3 septembrie 2021
În județul Vrancea, în data de 3 septembrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,29 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 568 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 2 septembrie 2021
În județul Vrancea, în data de 2 septembrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,27 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Campania “Să cunoaștem, să prevenim, să protejăm – pentru siguranța îngrijirii sănătății mamei și nou-născutului!”
Siguranța pacientului este definită ca fiind  prevenirea erorilor de practică medicală și a efectelor adverse
Buletin informativ 1 septembrie 2021
În județul Vrancea, în data de 1 septembrie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Informații utile pentru părinți și cadre didactice: IMPORTANȚA VACCINĂRII antiCOVID-19
Vaccinarea reprezintă o descoperire fundamen­tală a științei medicale, sute de milioane de vieți fiind salvate
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,26 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 31 august 2021
În județul Vrancea, în data de 31 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,23 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Reacții adverse ale vaccinul vs Simptome COVID-19!
Reacțiile adverse după administrarea vaccinului împotriva COVID-19 sunt normale și un semn că organismul tău
Buletin informativ 30 august 2021
În județul Vrancea, în data de 30 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,20 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,21 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,18 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 27 august 2021
În județul Vrancea, în data de 27 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 697 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,17 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 26 august 2021
În județul Vrancea, în data de 26 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,16 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 25 august 2021
În județul Vrancea, în data de 25 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,16 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Conducerea DSP Vrancea, la videoconferința de la Prefectura Vrancea
Directorul executiv al DSP Vrancea, dr. Cătălin Bunghez, și medicul epidemiolog dr. Janina Lazăr au
Buletin informativ 24 august 2021
În județul Vrancea, în data de 24 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,14 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 23 august 2021
În județul Vrancea, în data de 23 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,12 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,12 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,10 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,08 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 472 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,07 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 18 august 2021
În județul Vrancea, în data de 18 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,07 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 17 august 2021
În județul Vrancea, în data de 17 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,06 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,04 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,04 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,03 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,02 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 583 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 12 august 2021
În județul Vrancea, în data de 12 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea, la ședința grupului ”Operativ Covid-19”
Joi, 12 august 2021, a fost convocată, de către Instituția Prefectului, ședința Grupului de suport
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,02 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Vaccinare la sediul DSP Vrancea
Direcția de Sănătate Publică Vrancea anunță că persoanele care doresc să se imunizeze prin vaccinare
Buletin informativ 10 august 2021
În județul Vrancea, în data de 10 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Creșterea ratei de vaccinare în Vrancea – subiectul întâlnirii de lucru între DSP și Prefectura Vrancea
Marți, 10 august 2021, a avut loc o întâlnire de lucru pe tema situației Covid-19
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,02 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
CAMPANIA “Protecția solară – un pas important spre sănătate!”
Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Vrancea, în colaborare cu medicii de familie, organizează în
Buletin informativ 9 august 2021
În județul Vrancea, în data de 9 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,02 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,02 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 507 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 5 august 2021
În județul Vrancea, în data de 5 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 4 august 2021
În județul Vrancea, în data de 4 august 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 591 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 28 iulie 2021
În județul Vrancea, în data de 28 iulie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 27 iulie 2021
În județul Vrancea, în data de 27 iulie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 26 iulie 2021
În județul Vrancea, în data de 26 iulie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 25 iulie 2021
În județul Vrancea, în data de 25 iulie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,00 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 489 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,00 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 21 iulie 2021
În județul Vrancea, în data de 21 iulie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,00 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 20 iulie 2021
În județul Vrancea, în data de 20 iulie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,00 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 19 iulie 2021
În județul Vrancea, în data de 19 iulie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,00 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,00 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 16 iulie 2021
În județul Vrancea, în data de 16 iulie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 509 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,00 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,00 la mia de locuitori
* Rata de infectare pentru Vrancea are valoarea de 0,00‰, în stagnare, în toate localitățile
Drept la replică la articolul „Un angajat al DSP Vrancea acuză: Tactici sovietice de intimidare în Vrancea liberală!”
Referitor la articolul de presă publicat, în data de 13 iulie 2021, pe   precum și
Buletin informativ 7 iulie 2021
În județul Vrancea, în data de 7 iulie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 6 iulie 2021
În județul Vrancea, în data de 6 iulie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea, la ședința de lucru pe tema vaccinării antiCOVID-19
Prefectul județului Vrancea, Gheorghiță Berbece, a convocat, marți, 6 iulie 2021, o ședință de lucru
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 3 iulie 2021
În județul Vrancea, în data de 3 iulie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,01 la mia de locuitori
DSP Vrancea recomandă cetățenilor să adopte în continuare o atitudine Direcția de Sănătate Publică Vrancea
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,02 la mia de locuitori
DSP Vrancea recomandă cetățenilor să adopte în continuare o atitudine Direcția de Sănătate Publică Vrancea
Cum se utilizează platforma de generare a certificatului digital european COVID
1. Vă autentificați prin introducerea unei adrese de email. 2. Intrați pe adresa de email
Programul centrelor de vaccinare din județul Vrancea, valabil de la 1 iulie 2021
•Centrul de vaccinare „Centrul de cronici Panciu”  – 16:00 – 20:00 de luni până vineri;
Buletin informativ 30 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 30 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,02 la mia de locuitori
DSP Vrancea recomandă cetățenilor să adopte în continuare o atitudine Direcția de Sănătate Publică Vrancea
Campania națională de informare despre efectele activității fizice
Direcţia de Sănătate Publică Vrancea, în parteneriat cu cabinetele medicilor de familie, organizează în luna
Guvernul a adoptat OUG privind certificatul digital pentru COVID-19, valabil de la 1 iulie
La propunerea Ministerului Sănătăţii, Guvernul României a adoptat în şedinţa din 29 iunie a.c., ordonanţa
Buletin informativ 29 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 29 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,02 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 28 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 28 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,02 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,02 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,03 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,03 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 549 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 24 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 24 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,04 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 23 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 23 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,04 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
MĂSURI PE CARE POPULAȚIA TREBUIE SĂ LE IA ÎN CAZUL INUNDAȚIILOR
Inundaţiile reprezintă un factor de risc pentru sănătatea celor care trăiesc în zonele calamitate din
Ce trebuie să facem dacă suntem afectați de inundații?
Deoarece inundațiile mari sau mici pot avea efecte devastatoare asupra caselor și familiilor afectate, „Ghidul
Recomandări privind protecţia populaţiei pe timpul caniculei
* Deplasările sunt recomandate în primele ore ale dimineţii sau seara, pe cât posibil prin
DSP Vrancea, acțiuni de verificare a localităților afectate de inundații
DSP Vrancea a participat, marți, 22 iunie, la o ședință operativă, convocată de prefectul Gheorghiță
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,04 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,05 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,05 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,05 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,05 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 839 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 17 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 17 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,05 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 16 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 16 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,05 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 15 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 15 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,05 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 14 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 14 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,05 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 13 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 13 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,07 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,06 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 11 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 11 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,07 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 715 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 10 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 10 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,09 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 9 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 9 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,09 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 8 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 8 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Chestionar despre activitatea fizică a populației generale
Vă invităm să completați un chestionar, adresat populației generale și care vizează cunoștințele, atitudinile și
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,09 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 7 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 7 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,10 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Întâlnire între ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, și conducerea DSP Vrancea
Duminică, 6 iunie, a avut loc la Instituția Prefectului Vrancea o întâlnire între ministrul Sănătății
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,12 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,12 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,15 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 737 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,17 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Luna națională a informării despre efectele consumului de alcool
Last Updated on 02/06/2021 by Stanciu Silviu
Buletin informativ 2 iunie 2021
În județul Vrancea, în data de 2 iunie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,18 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
De miercuri, 2 iunie, minorii cu vârsta de 12 ani și peste se pot vaccina împotriva COVID-19
Copiii cu vârsta de 12 ani și peste se pot vaccina de astăzi împotriva COVID-19.
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,18 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 31 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 31 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Maratonul vaccinării adolescenților, la prima zi de desfășurare
Luni, 31 mai 2021, s-a dat startul campaniei „Maratonul vaccinării adolescenților”, acțiune organizată de Direcția
Vouchere în valoare de 250 de lei pentru achiziţia de electronice şi gadgeturi şi 100 de bilete gratuite pentru spectacole la Zaga-Zaga pentru tinerii care se imunizează la Maratonul vaccinării adolescenţilor
Sănătoși, responsabili și răsplătiți! Tinerii care se vor vaccina în perioada 31 mai – 1
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,21 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,24 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,27 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 634 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 27 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 27 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,28 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 26 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 26 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea programează la vaccinare prin call center
Direcția de Sănătate Publică Vrancea informează că, începând de joi, 27 mai 2021, persoanele interesate
Formular de accept în campania școlară de vaccinare
Maratonul vaccinării adolescenților va avea loc la Focșani, în perioada 31 mai – 1 iunie
Buletin informativ 25 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 25 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,32 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 24 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 24 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,33 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 23 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 23 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,35 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,39 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,42 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 21 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 21 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 977 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 20 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 20 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,45 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 – pe înțelesul tuturor
Situaţia stringentă în care ne aflăm, cauzată de pandemie, reflectată în numărul mare de infectări
Buletin informativ 19 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 19 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,48 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Maratonul vaccinării adolescenților – 31 mai – 1 iunie 2021
Direcția de Sănătate Publică Vrancea și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea organizează în perioada 31 mai
DSP Vrancea, la ședința Grupului Tehnic ”Operativ COVID-19” din 18 mai 2021
Subiectele ședinței, întrunite de către prefectul județului Vrancea, Gheorghiță Berbece, la care au participat dr.
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,48 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 17 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 17 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Program extins la Centrul de vaccinare de la „Promenada Mall”: de joi până duminică, inclusiv
Programul centrului de vaccinare de la „Promenada Mall” Focșani va fi extins, începând de joi,
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,51 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 16 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 16 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,55 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 15 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 15 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,57 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,59 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 831 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Fără mască în aer liber, din 15 mai
Începând cu data de 15 mai, este eliminată obligativitatea purtatului măștii în aer liber. Sunt
Buletin informativ 13 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 13 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,60 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Vă invităm să participați la o cercetare privind Luna Națională a Consumului de Alcool!
Accesând linkul de mai jos puteți completa chestionarul referitor la consumul de alcool al populatiei
Buletin informativ 12 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 12 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,63 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Start în campania de vaccinare la cabinetele medicilor de familie
Campania de imunizare din Vrancea  s-a extins, prin posibilitatea vaccinării la cabinetele medicilor de familie.
Buletin informativ 11 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 11 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Protejarea sănătății, o grijă specială pentru pacientul oncologic în contextul pandemiei COVID-19
Cancerul reprezintă una din principalele cauze de deces în România. Numărul cazurilor noi de cancer
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,66 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 10 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 10 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,70 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,73 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,73 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,75 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 7 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 7 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1065 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 6 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 6 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,81 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Centrul de vaccinare de la „Promenada Mall” Focșani – redeschis sâmbătă, 8 mai 2021
Campania de vaccinare care s-a desfășurat în cortul amenajat la centrul comercial „Focșani Mall”, pe
De sâmbătă, 8 mai 2021, vaccinare fără programare, prin prezentare directă, în centre
În urma videoconferinței susținute miercuri, 5 mai 2021, între reprezentanții CNCAV, ai prefecturilor și direcțiilor
Buletin informativ 5 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 5 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,82 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,84 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 4 mai 2021
În județul Vrancea, în data de 4 mai 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,88 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,92 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
386 doze administrate la „maratonul vaccinării” de la Focșani
Bilanțul celor trei zile pe parcursul cărora s-a desfășurat campania „Maratonul vaccinării” la Focșani este
DSP Vrancea a efectuat 682 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 30 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 30 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,01 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea, acțiune de verificare a centrului de vaccinare amenajat la „Focșani Mall”
Joi, 29 aprilie 2021, în jurul orei 10.00 s-a dat startul campaniei de imunizare „maratonul
Buletin informativ 29 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 29 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,09 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
„Maratonul vaccinării”, la Focșani
La Focșani se va organiza în perioada 29 aprilie – 1 mai 2021 „maratonul vaccinării”,
Buletin informativ 28 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 28 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,08 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea, în caravana mobilă de vaccinare
În campania de vaccinare desfășurată de echipa mobilă a DSP Vrancea au fost administrate, în
Buletin informativ 27 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 27 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,09 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 26 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 26 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,10 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Facilități pentru deschiderea unui nou cabinet de medicină de familie la Garoafa
Primăria Garoafa solicită un medic de familie și medici specialiști (stomatologie, oftalmologie și alte domenii),
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,13 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,19 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,28 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 1100 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Societatea Națională de Medicină a Familiei: Ce trebuie să știți despre vaccinul împotriva COVID-19
Contextul pandemic în care ne aflăm, reflectat în numărul mare de infectări şi decese asociate,
Buletin informativ 22 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 22 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,28 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 21 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 21 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,33 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,38 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 19 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 19 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,43 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,47 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Conducerea DSP Vrancea, acțiune de monitorizare a măsurilor sanitare de la Măicănești
Pe fondul numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate în ultima perioadă și a unei rate
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,54 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,55 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 16 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 16 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1079 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 15 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 15 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,57 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 14 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 14 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,56 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 13 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 13 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,56 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Două centre de vaccinare din Vrancea fac imunizări și fără programare
Conform adresei emise de CNCAV nr. 1130 din 12 aprilie 2021, persoanele care doresc să
Buletin informativ 12 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 12 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,57 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,54 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,55 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,52 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 9 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 9 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1344 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 8 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 8 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,54 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Singura prioritate pentru DSP Vrancea, sănătatea cetățenilor
Constatăm cu regret că subiectul campaniei de vaccinare din Vrancea este dus în derizoriu, abordat
Buletin informativ 7 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 7 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,50 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 6 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 6 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,44 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 5 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 5 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,41 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,38 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,32 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 2 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 2 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,30 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 1163 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 1 aprilie 2021
În județul Vrancea, în data de 1 aprilie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,28 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
VACCINURILE – PROTECȚIE PENTRU TOȚI!
Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Vrancea, în colaborare cu ISJ Vrancea, cabinetele medicilor de
Buletin informativ 31 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 31 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,31 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 30 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 30 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,27 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 29 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 29 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,27 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 28 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 28 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,30 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 27 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 27 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,31 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,31 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 26 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 26 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1391 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 25 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 25 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,33 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 24 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 24 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Campania „Fii mândru de zâmbetul tău! Ai grijă de sănătatea ta orală!”, în Vrancea
Pe parcursul întregii luni martie, Ministerul Sănătății a finanțat și organizat campania „Fii  mândru   de zâmbetul
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,29 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 23 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 23 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,26 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 22 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 22 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,24 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,22 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,19 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,22 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 1203 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 18 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 18 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,20 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 17 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 17 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,20 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 16 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 16 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,10 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 15 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 15 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,07 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 14 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 14 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,12 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 13 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 13 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,09 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,03 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 12 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 12 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1266 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 11 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 11 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,98 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 10 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 10 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,00 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Adeverința de vaccinare poate fi obținută și electronic
De marți, 9 martie 2021, toate persoanele care au fost vaccinate cu ambele doze pot
Buletin informativ 9 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 9 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,90 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 6 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 6 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,93 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 5 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 5 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1118 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 4 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 4 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,84 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 3 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 3 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,77 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 2 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 2 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 1 martie 2021
În județul Vrancea, în data de 01 martie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,76 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Este noua tulpină SARS-CoV-2 din Marea Britanie mai periculoasă?
Da. Una dintre cele trei tulpini noi circulante ale virusului SARS-CoV-2 a fost descoperită pentru
Buletin informativ 28 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 28 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,78 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 27 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 27 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,72 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 26 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 26 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,68 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Pot apărea cazuri de infectare după ce ne vaccinăm?
După vaccinare, organismul are nevoie de timp pentru a produce un răspuns imun eficient. Această
DSP Vrancea a efectuat 1521 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 25 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 25 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,60 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 24 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 24 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,52 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, refuză să preia cel mai performant centru de vaccinare din județul Vrancea
După mai multe întâlniri de lucru și discuții care au avut loc între Direcția de
Buletin informativ 23 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 23 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,44 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,40 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 22 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 22 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 21 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 21 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,44 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,43 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 19 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 19 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 929 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,44 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 18 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 18 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,42 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 17 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 17 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,40 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 16 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 16 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,39 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 15 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 15 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,36 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 14 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 14 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,40 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 12 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 12 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,31 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
DSP Vrancea a efectuat 1076 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 11 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 11 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,33 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 10 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 10 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,33 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 9 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 09 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,34 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 8 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 08 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,31 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 7 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 07 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,36 la mia de locuitori
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 6 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 06 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 0,36%00
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 5 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 05 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 934 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 4 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 04 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 3 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 03 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Campania “Sănătatea reproducerii – tu decizi ce este mai bine pentru tine!”
În luna februarie, Ministerul Sănătății, prin Programul Național de Evaluare și Promovare a Sănătății finanțează
Buletin informativ 2 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 02 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Mai trebuie să port mască dacă m-am vaccinat?
Chiar și după ce vi s-a administrat a doua doză de vaccin, este recomandat să
Buletin informativ 1 februarie 2021
În județul Vrancea, în data de 01 februarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1031 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 28 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 28 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 27 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 27 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 26 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 26 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
La Panciu, un nou centru de vaccinare va fi dat în folosință
Directorul Direcției de Sănătate Publică Vrancea, dr. Cătălin Bunghez, și dr. epidemiolog Marina Maiorov au
Buletin informativ 25 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 25 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 22 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 22 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 954 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 21 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 21 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 20 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 20 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 19 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 19 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 18 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 18 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1258 teste în ultima săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 14 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 14 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 13 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 13 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea, în campania „Solidari în domeniul sănătății mintale! Nu există sănătate fără sănătate mintală.”
Sănătatea mintală reprezintă o stare de sănătate în care individul își realizează abilitățile, poate face
Buletin informativ 04 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 04 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea – start în campania de vaccinare anti COVID-19
Campania de vaccinare a debutat în Vrancea luni dimineață, 4 ianuarie 2021, la centrul special
Buletin informativ 03 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 03 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 02 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 02 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 01 ianuarie 2021
În județul Vrancea, în data de 01 ianuarie 2021, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1380 teste între Crăciun și Anul Nou
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 31 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 31 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 30 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 30 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Au fost stabilite centrele și etapele de vaccinare antiCovid-19 în județul Vrancea
În cadrul unei videoconferințe, au fost stabilite etapele campaniei de vaccinare anti COVID-19 , în
Buletin informativ 29 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 29 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 28 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 28 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 27 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 27 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 26 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 26 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 25 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 25 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1231 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 24 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 24 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea – recomandări pentru desfășurarea sărbătorilor de iarnă fără probleme de sănătate
Sărbătorile de iarnă din acest an se vor desfășura diferit față de perioadele anterioare, dat
Buletin informativ 23 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 23 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 22 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 22 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 21 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 21 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 20 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 20 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 19 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 19 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 18 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 18 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1236 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 17 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 17 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 16 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 16 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 15 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 15 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 14 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 14 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 13 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 13 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 12 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 12 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 11 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 11 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1583 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
DSP Vrancea, la videoconferința organizată pe tema vaccinului anti COVID-19
Joi, 10 decembrie 2020, conducerea DSP Vrancea, reprezentată de directorul executiv dr. Cătălin Bunghez, a
Buletin informativ 10 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 10 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 9 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 9 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 8 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 8 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea efectuează, GRATUIT și la cerere, teste HIV ELISA, până la finele anului 2020
Testul se adresează persoanelor care sunt expuse unui risc mai mare de a fi infectate
Buletin informativ 7 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 7 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 6 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 6 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 5 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 5 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 4 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 4 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1538 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 3 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 3 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 2 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 2 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea, în Campania „Luna Națională a informării despre Bolile transmisibile: Tuberculoza (TB), HIV și HEPATITĂ”
Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Vrancea, în colaborare cu Spitalul Județean de Urgență “Sf.
Buletin informativ 1 decembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 1 decembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 30 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 30 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Ionel Dancă, șeful Cancelariei Premierului României, în vizită la DSP Vrancea
Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, a întreprins o vizită la DSP Vrancea. Aici
Buletin informativ 29 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 29 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 28 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 28 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 27 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 27 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1434 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 26 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 26 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 25 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 25 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 24 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 24 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 23 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 23 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 22 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 22 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 21 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 21 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Directorul executiv al DSP Vrancea, dr. Cătălin Bunghez, întrevedere cu primarul comunei Soveja, Ionuț Filimon
Vineri, 20 noiembrie, a avut loc o întâlnire între directorul executiv al DSP Vrancea, dr.
Buletin informativ 19 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 19 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
„Ziua naţională fără tutun”, 19 noiembrie 2020
Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Vrancea în colaborare cu ISJ, spitalele din judet, organizează
DSP Vrancea recrutează personal pe bază de voluntariat
Având în vedere evoluția situației epidemiologice, Direcția de Sănătate Publică Vrancea, instituție publică cu personalitate
Buletin informativ 18 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 18 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 17 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 17 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 16 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 16 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 15 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 15 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 14 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 14 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1519 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Dr. Cătălin Bunghez, directorul executiv al DSP Vrancea, la videoconferința organizată de MAI
Prefectul Gheorghiță Berbece, împreună cu subprefectul Claudia Serafimciuc și membrii Comisiei tehnice județene pentru coordonarea
DSP Vrancea, la videoconferința organizată la Prefectura Vrancea pe probleme de siguranță sanitară
Astăzi, 12 noiembrie 2020, Prefectul Gheorghiță Berbece a participat alături de subprefectul Claudia-Lavinia Serafimciuc și
Buletin informativ 12 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 12 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea prelucrează teste Real Time – PCR, pentru depistarea COVID-19, la cele mai sigure standarde
Direcția de Sănătate Publică Vrancea lucrează la cele mai sigure standarde, în condiții de maximă
Fumatul în contextul pandemiei COVID-19. Fumatul, factor de risc pentru infectarea cu virusul SARS-COV-2
„Fumatul reprezintă un factor de risc suplimentar atât pentru infectarea cu virusul SARS-CoV 2, cât
Buletin informativ 10 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 10 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 9 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 9 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1214 de probe în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
1,14%00 – rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 5 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 5 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Măsuri de siguranță sanitară în Ordinul comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Afacerilor Interne, privind desfășurarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din acest an
Ordinul comun al miniştrilor Sănătăţii şi Afacerilor Interne privind stabilirea unor măsuri de sănătate publică
1,14%00 – rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării
Buletin informativ 4 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 4 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 3 noiembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 3 noiembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea clarifică problema măștilor nedistribuite în totalitate către populație de Primăria Focșani
În baza OUG nr.78/2020, Guvernul României a dispus ca Ministerul Sănătății să acorde, prin direcțiile
Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Vrancea în colaborare cu ISJ și spitalele din județ organizează campania “COVID-19 – UN MOTIV ÎN PLUS PENTRU A RENUNŢA LA FUMAT!”
Eveniment „Ziua naţională fără tutun”, 19 noiembrie 2020 În fiecare an,  în a treia joi
Noi reglementări privind aplicarea măsurilor în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic de infectare cu virusul SARS-CoV-2
Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a aprobat Ordinul privind modificarea și completarea Ordinului ministrului sănătății nr.
Buletin informativ 28 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 28 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 26 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 26 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 899 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea au prelevat și prelucrat, în
DSP Vrancea va recepționa încă două tranșe de vaccin antigripal
Dozele vor fi direcționate către cabinetele medicilor de familie pentru continuarea imunizării persoanelor cu risc
Buletin informativ 22 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 22 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Scade rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu ratele de infectare în județ valabile
Buletin informativ 21 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 21 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Rata de infectare în Vrancea – ușoară tendință de scădere. Concluzii și recomandări din partea DSP Vrancea
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit o analiză de risc epidemiologic, din care rezultă
Buletin informativ 20 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 20 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 19 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 19 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Noi hotărâri adoptate în ședința CJSU Vrancea cu măsuri de siguranță epidemiologică în județ
Vineri, 16 octombrie 2020, a avut loc o nouă ședință extraordinară a Comitetului Judeţean pentru
Buletin informativ 16 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 16 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 891 de probe în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
O nouă ședință a CJSU Vrancea pentru adoptarea măsurilor de siguranță epidemiologică în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ din județ
Joi, 15 octombrie 2020, a avut loc o nouă ședință extraordinară a Comitetului Judeţean pentru
Vrancea se menține în continuare cu un coeficient sub 1 în ceea ce privește rata infectărilor cu COVID-19
Recent a fost publicat tabelul cu rata de incidență zilnică în județul Vrancea, pentru perioada
Buletin informativ 15 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 15 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Comitetul Național pentru Situații de Urgență, noi măsuri adoptate pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19
Comitetul Național pentru Situații de Urgență, al cărui președinte este premierul Ludovic Orban, a adoptat
Buletin informativ 14 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 14 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 13 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 13 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 12 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 12 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Vrancea se menține cu un coeficient sub 1 în ceea ce privește rata infectărilor cu COVID-19
După o perioadă de regres în ceea ce privește incidența de infectare cu noul coronavirus,
Buletin informativ 11 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 11 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 10 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 10 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 9 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 09 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 629 de probe în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Ședință extraordinară pentru stabilirea unor măsuri în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Vrancea
O nouă ședință extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea a avut loc
Buletin informativ 8 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 08 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
În atenția candidaților la concursul de rezidențiat 2020
DSP Vrancea face cunoscut că în conformitate cu prevederile Metodologiei pentru desfăşurarea concursului de rezidenţiat
Măsuri hotărâte în cadrul Comitetului Judeţean pentru situaţii de Urgenţă pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în Vrancea
În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea de miercuri, 7 octombrie 2020,
Buletin informativ 7 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 07 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 6 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 06 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 5 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 05 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 3 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 03 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 2 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 02 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 771 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea au prelevat și prelucrat, în
Buletin informativ 1 octombrie 2020
În județul Vrancea, în data de 01 octombrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea, prezentă la întrunirea Comitetul Județean pentru Situații de Urgență
Astăzi, 30 septembrie 2020, sub conducerea prefectului Gheorghiță Berbece, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență
DSP Vrancea, în parteneriat instituțional pentru desfășurarea campaniei „Luna naţională a informării despre efectele nutriției/alimentației”
Direcţia de Sănătate Publică a județului Vrancea, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, Direcția
Buletin informativ 29 septembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 29 septembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 561 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea au prelevat și prelucrat, în
Instituția Prefectului și DSP Vrancea au făcut recepția celor 92700 de măști distribuite de Guvern, prin Ministerul Sănătății, pentru secțiile de votare din județ
Astăzi, 18 septembrie 2020, la Focșani, au fost aduse 92.700 de măști care vor fi
DSP Vrancea, în control la persoanele defavorizate de pe str. Tisa din Focșani
Joi, 17 septembrie 2020, DSP Vrancea s-a autosesizat în legătură cu starea igienico-sanitară din locuințele
DSP Vrancea a continuat seria de verificări ale secțiilor de votare din județ
Controalele la secțiile de votare din județ au fost și astăzi pe  agenda de lucru
Buletin informativ 16 septembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 16 septembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Prefectura și DSP Vrancea au verificat condițiile de organizare a scrutinului din 27 septembrie 2020
Vrancea se va confrunta, ca de altfel întreaga țară, cu scenariul organizării primelor alegeri în
Control efectuat de DSP Vrancea la locuințele de pe str. Revoluției din Focșani
În urma unor sesizări transmise pe data de 11 septembrie 2020, de către locuitorii blocurilor
Buletin informativ 11 septembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 11 septembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1521 de probe în perioada 29 august – 11 septembrie 2020
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
DSP Vrancea și-a îndeplinit rolul în stabilirea scenariilor de începere a noului an școlar
Direcția de Sănătate Publică Vrancea face precizarea că, în toată această perioadă, personalul medico-sanitar desemnat
În urma analizelor de risc epidemiologic efectuate de DSP Vrancea, au fost aprobate scenariile de funcționare a unităților de învățământ
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea s-a întrunit în şedinţa extraordinară astăzi, 10 septembrie
Buletin informativ 5 septembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 5 septembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 4 septembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 4 septembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 3 septembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 3 septembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 2 septembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 1 septembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea va desfășura campania „LUNA NAŢIONALĂ A INFORMĂRII DESPRE EFECTELE ACTIVITĂȚII FIZICE”
Direcţia de Sănătate Publică a județului Vrancea, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea și
Buletin informativ 1 septembrie 2020
În județul Vrancea, în data de 1 septembrie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 30 august 2020
În județul Vrancea, în data de 30 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 29 august 2020
În județul Vrancea, în data de 29 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 28 august 2020
În județul Vrancea, în data de 28 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 819 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea au prelevat și prelucrat, în
Buletin informativ 27 august 2020
În județul Vrancea, în data de 27 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea solicită SC Transport Public SA Focșani să nu mai transmită informații nereale publicului
În urma apariției în presa locală a unor declarații din partea conducerii societății de transport
Se menține trendul descendent al cazurilor de COVID-19 din Vrancea
Potrivit unui raport al Institutului Național de Sănătate Publică, care vizează perioada 17-23 august, 34.2%
DSP Vrancea a făcut recepția măștilor pentru persoanele defavorizate
În vederea asigurării protecției cetățenilor de pe teritoriul României, în actualul context epidemiologic determinat de
Buletin informativ 21 august 2020
În județul Vrancea, în data de 21 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 898 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 20 august 2020
În județul Vrancea, în data de 20 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 19 august 2020
În județul Vrancea, în data de 19 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Situația cazurilor COVID-19 în Vrancea a intrat pe o pantă descendentă
Potrivit unui raport alcătuit de Institutului Național de Sănătate Publică, care vizează perioada 10-16 august,
Buletin informativ 18 august 2020
În județul Vrancea, în data de 18 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Pesticidele și impactul acestora asupra sănătății
Pesticidele sunt utilizate pe scară largă în producţia agricolă pentru prevenirea sau combaterea dăunătorilor, a
Expunerea la razele ultraviolete și sănătatea
Chiar dacă ne aflăm în ultima lună de vară, în această perioadă temperaturile rămân în
Buletin informativ 17 august 2020
În județul Vrancea, în data de 17 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 16 august 2020
În județul Vrancea, în data de 16 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea continuă testarea persoanelor simptomatice și în aceste zile
Zilele de sărbătoare și anunțata prelungire a stării de alertă nu au însemnat și o
Buletin informativ 15 august 2020
În județul Vrancea, în data de 15 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Starea de alertă se prelungește cu încă 30 de zile
Ministerul Afacerilor Interne Guvernul României a adoptat Hotărârea 668/14.08.2020, privind prelungirea stării de alertă pe
Buletin informativ 14 august 2020
În județul Vrancea, în data de 14 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Conducerea DSP Vrancea, la o întâlnire cu inspectorii generali pe tema începutului de an școlar
Conducerea DSP Vrancea, reprezentată de directorul executiv dr. Cătălin Bunghez  și directorul adjunct dr. Janina
DSP Vrancea a efectuat 1162 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Ministerul Sănătății a stabilit noi condiții pentru donarea de sânge total/plasmă de la persoanele vindecate de COVID 19
Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a aprobat Ordinul privind modificarea Anexei la Ordinul nr. 654/2020 privind
Buletin informativ 13 august 2020
În județul Vrancea, în data de 13 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Toți medicii din Vrancea pot face recomandări de testare pentru COVID-19. Medicii nu vor achita contravaloarea testelor solicitate și efectuate.
În urma apariției în mass-media a informațiilor potrivit cărora DSP Vrancea ar solicita medicilor din
Buletin informativ 12 august 2020
În județul Vrancea, în data de 12 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 11 august 2020
În județul Vrancea, în data de 11 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 10 august 2020
În județul Vrancea, în data de 10 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 7 august 2020
În județul Vrancea, în data de 7 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 1229 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea au efectuat, în ultima săptămână,
Întâlnire la Instituția Prefectului, pe tema măsurilor luate de administratorii piscinelor din Vrancea
Miercuri, 5 august 2020, directorul adjunct al Direcției de Sănătate Publică Vrancea, dr. Janina Lazăr,
Buletin informativ 6 august 2020
În județul Vrancea, în data de 6 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
9 cazuri de COVID-19 la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, la un număr de aproximativ 1500 de angajați
În urma apariției în presa centrală a informației cu privire la cele 5 focare de
Buletin informativ 5 august 2020
În județul Vrancea, în data de 5 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Analiză de risc epidemiologic și recomandări pentru limitarea răspândirii infecției cu COVID-19 în județul Vrancea
În contextul epidemiologic actual, o radiografie a riscului epidemiologic în județul Vrancea se impunea, în
Buletin informativ 4 august 2020
În județul Vrancea, în data de 4 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 3 august 2020
În județul Vrancea, în data de 3 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 31 iulie 2020
În județul Vrancea, în data de 31 iulie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 996 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
DSP Vrancea, măsuri ferme de creştere a gradului de informare şi conştientizare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în județ
În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea de ieri, 30 iulie 2020,
DSP Vrancea a demarat o anchetă epidemiologice la Primăria Focșani imediat după apariția primului caz
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a început ancheta epidemiologică la Primăria Focșani imediat după confirmarea
Buletin informativ 30 iulie 2020
În județul Vrancea, în data de 30 iulie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 29 iulie 2020
M În județul Vrancea, în data de 29 iulie 2020, după intrarea în vigoare a
A fost adoptată HOTĂRÂREA nr. 37 din 28.07.2020 privind stabilirea unor măsuri de limitare a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 la nivelul spațiilor/activităților unde există un risc crescut de infectare
Comitetul Național pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, ieri, 28 iulie 2020, HOTĂRÂREA nr. 37
Buletin informativ 28 iulie 2020
În județul Vrancea, în data de 28 iulie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
28 iulie – Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei
Ziua de 28 iulie este cunoscută, în lumea medicală, ca fiind Ziua mondială de luptă
Buletin informativ 27 iulie 2020
În județul Vrancea, în data de 27 iulie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
DSP Vrancea a efectuat 920 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie, împreună cu echipa de laborator, medici, asistenți, biologi și chimiști din cadrul
Buletin informativ 24 iulie 2020
În județul Vrancea, în data de 23 iulie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Buletin informativ 23 iulie 2020
În județul Vrancea, în data de 23 iulie 2020, după intrarea în vigoare a Legii
Doar două cazuri de COVID-19 la Spitalul Județean Focșani și 0 cazuri la Direcția de Sănătate Publică Vrancea! Oprișan să înceteze cu minciunile și cu atacurile politice!
Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” din Focșani și Direcția de Sănătate Publică Vrancea fac
Directorul executiv al DSP Vrancea a participat la ședința de lucru cu premierul României
La ședința din 21 iulie 2020, desfășurată în sistem videoconferință la Instituția Prefectului Vrancea, a
Buletin informativ 22 iulie 2020
În județul Vrancea, în data de 22 iulie 2020, o persoană se află in izolare
DSP Vrancea, în control la agenții economici din industria ușoară
În cursul zilei de 21 iulie 2020, conducerea Direcției de Sănătate Publică Vrancea, reprezentată de
Precizări în legătură cu instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic
Comitetul Național pentru Situații de Urgență, prin Hotărârea numărul 36 din 21 iulie 2020, a
Buletin informativ 21 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 21 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Control efectuat de DSP Vrancea la o fostă pensiune din Focșani
În urma unor sesizări transmise de locuitorii blocurilor din proximitatea unei foste pensiuni din cartierul
Buletin informativ 20 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 20 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Legea nr. 136/18 iulie 2020, a carantinei și izolării, a fost publicată în Monitorul Oficial. Va intra în vigoare marți, 21 iulie 2020
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat sâmbătă, 18 iulie a.c., decretul privind promulgarea Legii privind
Buletin informativ 19 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 19 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Buletin informativ 18 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 18 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Buletin informativ 17 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 17 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
DSP Vrancea a efectuat 995 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea au fost la datorie, iar
Senatul României a votat în favoarea adoptării legii carantinei și izolării
Plenul Senatului a dat joi seara, 16 iulie 2020, vot favorabil proiectului de lege privind
Buletin informativ 16 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 16 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile
Guvernul a adoptat, în şedinţa extraordinară de miercuri seară, 15 iulie 2020, Hotărârea privind prelungirea
Buletin informativ 15 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 15 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Consumul de alcool, o permanentă problemă cu grad mare de risc pentru România
Alcoolul se menține pe un nefericit loc 3 ca principală cauză de boală și moarte
Buletin informativ 14 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 14 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Buletin informativ 13 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 13 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Medicii Cătălin Bunghez și Janina Lazăr, prezenți la videoconferința de bilanț a acțiunilor de control organizată la Prefectura Vrancea
După o săptămână de la declanșarea acțiunilor de control efectuate de echipe mixte formate din
Buletin informativ 11 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 11 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Buletin informativ 10 iulie 2020
În județul Vrancea, în data de 10 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Buletin informativ 9 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 09 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
DSP Vrancea, prezentă în acțiunile de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate din județ
În ultima perioadă, în județul Vrancea, sub autoritatea Instituției Prefectului, se desfășoară acţiuni de verificare
Cum să evitați intoxicaţiile cu nitraţi din fructe şi legume
Lumea noastră evoluează constant, devenind mai rapidă şi mai eficientă. În ultimii 50 de ani
Buletin informativ 8 iulie 2020
În județul Vrancea, în data de 08 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Buletin informativ 7 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 07 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Buletin informativ 6 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 06 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, anunță un proiect legislativ pentru reducerea cazurilor de COVID-19
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat zilele trecute că este în lucru o lege care
Buletin informativ 5 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 05 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
DSP Vrancea, implicată în acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, în zonele aglomerate din județ
În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare
Buletin informativ 4 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 04 iulie 2020, sunt zero persoane în carantină și
Buletin informativ 3 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 03 iulie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Dacă se impune, va fi o prelungire a stării de alertă
*Nelu Tătaru a anunţat că un proiect de lege se află în lucru, după decizia
DSP Vrancea avertizează: Expunerea prelungită la soare, extrem de periculoasă
Soarele este necesar sănătății umane, așa cum sunt hrana, apa, oxigenul și mișcarea. Expunerea excesivă
DSP Vrancea a efectuat 836 de teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie din cadrul DSP Vrancea au fost la datorie, în ultimele zile efectuând,
Buletin informativ 2 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 02 iulie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Buletin informativ 1 iulie 2020
În județul  Vrancea, în data de 01 iulie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Recomandări din partea DSP Vrancea pentru protejarea populației pe timp de caniculă
Ca urmare a avertizărilor meteorologice ale ANM pentru perioada următoare, cu înregistrarea de temperaturi crescute
Buletin informativ 30 iunie 2020
În județul  Vrancea, în data de 30 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, explică motivele amânării măsurilor de relaxare care ar fi trebuit să intre în vigoare la 1 iulie 2020
”În ultimele două săptămâni, am avut o creștere a numărului de cazuri noi, a cazurilor
Buletin informativ 29 iunie 2020
În județul  Vrancea, în data de 29 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
DSP Vrancea a efectuat 693 de teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea au fost la datorie, în
Buletin informativ 25 iunie 2020
În județul  Vrancea, în data de 25 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Buletin informativ 24 iunie 2020
În județul Vrancea, în data de 24 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Ce reprezintă numărul de reproducție R al coronavirusului
R reprezintă indicele de reproducție care arată măsura în care virusul se răspândește în societate
Creșterea numărului de cazuri COVID-19: o evoluție explicabilă și așteptată după relaxare
Creșterea numărului de infecții cu coronavirus din ultimele zile reprezintă “o evoluție explicabilă și așteptată,
Buletin informativ 23 iunie 2020
În județul  Vrancea, în data de 23 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Ministerul Sănătății a modificat criteriile de externare pentru pacienții cu COVID-19
Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a aprobat propunerea Comisiei de management clinic si epidemiologic al infectiei
Guvernul a adoptat Hotărârea nr. 31 cu lista actualizată a statelor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare (zonă verde)
Premierul României, Ludovic Orban, a convocat luni 22 iunie a.c. Comitetul Național pentru Situații de
Buletin informativ 22 iunie 2020
În județul  Vrancea, în data de 22 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
DSP Vrancea a efectuat controale la unitățile publice de servire, pentru protejarea sănătății vrâncenilor
În contextul redeschiderii teraselor, începând cu data de 1 iunie, accesul la mese, servirea și
Direcția de Sănătate Publică Vrancea respinge cifrele anunțate de o parte din mass-media, cu privire la cazurile noi de COVID-19 confirmate în județ
În presa locală s-a vehiculat, recent, informația potrivit căreia județul Vrancea s-ar fi situat pe
Buletin informativ 19 iunie 2020
În județul  Vrancea, în data de 18 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
DSP Vrancea a făcut 807 teste în această săptămână
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie din DSP Vrancea au fost la datorie, iar în ultimele zile au
Întâlnire între conducerea DSP Vrancea și managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Focșani
Astăzi, 18 iunie 2020, a avut loc o întâlnire între conducerea Direcției de Sănătate Publică
Buletin informativ 18 iunie 2020
În județul  Vrancea, în data de 18 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Prognoză a evoluției cazurilor de COVID-19 elaborată de Guvernul României
Guvernul României a elaborat o prognoză a evoluției cazurilor cu noul coronavirus, pe baza a
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a semnat ordinul privind măsurile ce trebuie luate în mall-uri, în sălile de pariuri sportive şi în cele de jocuri de noroc, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a semnat Ordinul comun pentru aprobarea Regulamentelor privind stabilirea măsurilor specifice
Buletin informativ 16 iunie 2020
În județul  Vrancea, în data de 16 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
HOTĂRÂREA nr. 29 din 13.06.2020 privind propunerea unor măsuri de relaxare necesare în contextul epidemiologic actual, în vigoare din 15 iunie 2020
COMITETUL NAŢIONAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ a adoptat HOTĂRÂREA nr. 29 din 13.06.2020, privind propunerea
Buletin informativ 14 iunie 2020
În județul  Vrancea, în data de 14 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Buletin informativ 13 iunie 2020
În județul Vrancea, în data de 13 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Buletin informativ 12 iunie 2020
În județul Vrancea, în data de 12 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
DSP Vrancea, efort susținut în testarea pentru COVID-19
Aparatul Real Time – PCR achiziționat prin intermediul Ministerului Sănătății își dovedește utilitatea și eficiența,
Buletin informativ 11 iunie 2020
În județul  Vrancea, în data de 11 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Inspectorii DSP Vrancea au aplicat amenzi pentru neregulile găsite la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani și au dispus luarea unor măsuri urgente
Inspectorii DSP Vrancea au desfășurat, în perioada  9-10  iunie 2020, o anchetă la Spitalul Județean
Buletin informativ 10 iunie 2020
În județul  Vrancea, în data de 9 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Directorul executiv al DSP Vrancea a dispus un control la Spitalul Județean Sf. Pantelimon din Focșani
Marți, 9 iunie 2020, o echipă de control a DSP Vrancea a declanșat o anchetă,
Buletin informativ 9 iunie 2020
În județul  Vrancea, în data de 9 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Buletin informativ 7 iunie 2020
În județul Vrancea, în data de 7 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de
Buletin informativ 5 iunie 2020
Direcția de Sănătate Publică Vrancea are în monitorizare 945 persoane aflate în autoizolare la domiciliu.
DSP Vrancea și-a făcut bilanțul comunicării informațiilor de interes public în perioada 15 aprilie – 31 mai 2020
 – 30 de comunicate de presă, 70 de buletine informative și recomandări, precum și 50
Specialiștii Compartimentului Epidemiologie din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea continuă șirul de recoltări și analize
Strategia pe care a adoptat-o DSP Vrancea, cu efortul conjugat al echipei de laborator, medici,
Buletin informativ 4 iunie 2020
Direcția de Sănătate Publică Vrancea are în monitorizare 756 persoane aflate în autoizolare la domiciliu.
DSP Vrancea recomandă:
1. Accesul la aceste servicii se realizează cu programare prealabilă, astfel încât să nu existe
DSP Vrancea recomandă:
1. Începând cu data de 1 iunie, se permite prepararea, comercializarea şi consumul produselor alimentare
Măsuri de protejare a sănătății instituite pe perioada stării de alertă, recomandate de DSP Vrancea
România se află, începând cu 1 iunie 2020, la jumătatea perioadei stării de alertă, instituite
Dr. Janina Nicoleta Lazăr, director executiv adjunct al DSP Vrancea
Ministerul Sănătății a emis Ordinul 783/29.05.2020 prin care dr. Janina Lazăr a fost numită în
Vrancea, locul al XVII-lea pe țară raportat la numărul de teste COVID-19 efectuate
La trei luni de la primul caz de COVID-19 înregistrat în țara noastră (26 februarie
Buletin informativ 2 iunie 2020
Direcția de Sănătate Publică Vrancea are în monitorizare 854 persoane aflate în autoizolare la domiciliu.